Coaching

Business in Zicht verzorgt coaching van zelfstandige ondernemers, directeuren en managers uit het midden- en kleinbedrijf.

Ondernemen is een complex vak. Vaak ligt de focus van ondernemers op hun productie of dienstverlening. Het ondernemen is echter meer dan focussen op de ontwikkeling en verkoop van uw product of dienst. Als aanvulling op uw eigen deskundigheid is de expertise van een businesscoach van Business in Zicht een uitkomst.

Ondernemersplan schrijven
Een ondernemersplan maken of aanpassen gaat een stuk makkelijker met de input van een deskundige coach. Ook als u uw doelen wilt herformuleren, is sparren met een coach raadzaam.

Implementatie door interim-management
U hebt nieuwe doelen geformuleerd en bent op zoek naar een deskundige interim-manager om ze te implementeren. De ondernemerscoach van Business in Zicht kan die rol voor u vervullen.

Efficiency werkstromen
De coach van Business in Zicht kijkt met een frisse blik naar de werkstromen binnen uw bedrijf, om u vervolgens te adviseren hoe deze efficiënter en effectiever kunnen verlopen.

Marketingadviezen
U wilt uw markt vergroten maar realiseert u dat u niet de juiste marketingkennis in huis hebt. Een ondernemerscoach is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bespreekt met u welke marketingmiddelen u het beste kunt inzetten om uw doelgroep en doelen te bereiken.

Samenwerkingsverbanden
De inzet van een ondernemerscoach werpt zijn vruchten af als u een of meerdere samenwerkingsverbanden wilt opzetten. Samenwerkingsverbanden - krachten bundelen en gebruikmaken van elkaars kwaliteiten - kunnen van u een krachtiger ondernemer maken. Tijdens zo’n proces om tot samenwerking te komen, ontstaan vaak veel vragen. De businesscoach van Business in Zicht begeleidt de toekomstige partners: hij geeft adviezen, beantwoordt vragen en geeft aan welke besluiten de ondernemers moeten nemen om de samenwerking te effectueren.

Kortom, een businesscoach van Business in Zicht is een bron van inspiratie die u terzijde staat en begeleidt om uw nieuwe doelen te behalen.

Business in Zicht: voor verbetering van uw bedrijfsresultaten.

Coaching Ondernemersplan - Business in Zicht