Onze klanten spreken

Wij hechten grote waarde aan de mening van onze klanten. Dit helpt ons de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren.

Als ondernemer moet je kritisch blijven en vond ik het een goede investering een Business Coach in te huren. Glen Noordwijk heeft me een schatkist vol met tips & trics meegegeven met daarin de meest waardevolle tip om vooral mezelf te blijven. Glen heeft me doen inzien dat hoe goed je het verkooppraatje ook beheerst, het bij de ander echt binnenkomt als je werkelijk contact maakt. Dan heb je de aandacht die je nodig hebt om mooie samenwerkingen aan te gaan.

Glen, hartelijk dank voor je geduld, metaforen, delen van eigen inzichten en tips&trics. Alles bij elkaar opgeteld een prachtige ervaring die een enorme groei heeft veroorzaakt, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik beveel je van harte aan!

Bianca Zeijderveld
Virtualassistant4U

Ondernemen vraagt om telkens een focus te hebben op wat je kunt of moet doen om succesvol te worden en vervolgens te blijven als ondernemer. Het is maar weinig ondernemers gegeven om die focus te hebben en te houden.
Glen Noordwijk biedt je een spiegel en laat je zien waar je staat en waar je naar toe kunt. Waar mogelijkheden zitten en waar je beter mee kunt stoppen of niet aan beginnen. Hij zorgt ervoor dat je zelf ontdekt welke kant je het beste op kunt of moet gaan. Door dit onder zijn begeleiding te ontdekken ben ik zelf nog steeds, met heel veel plezier en succes, ondernemer.

Ik kan Glen Noordwijk van harte aanbevelen om te gaan ontdekken waar je toekomst ligt als ondernemer.

Herman Sars
Sars Personeelsadvies

Glen Noordwijk is een teamspeler pur sang. Bij een bedrijfsovername in 2009 zocht ik een pragmatisch implementeerder die vanuit een sterke
didactiek een grote verandering in mijn bedrijf kon bewerkstelligen. Dankzij zijn continue positieve instelling en zijn natuurlijke overwicht op de
nieuwe medewerkers werd het project op tijd en binnen budget gerealiseerd. Drie jaar na dato plukt het bedrijf nog steeds de vruchten van het
door hem geleverde resultaat.

Peter Engels
ABS Brouwer (Autoschade)

Glen Noordwijk biedt ondernemers ondersteuning om verdere groei in hun bedrijf te geven. Door zijn praktische tips en het feit dat hij gemaakte afspraken opvolgt, kom je automatisch echt in actie en zorg je er voor dat je stappen zet in je bedrijf. Ik kan Glen van harte aanbevelen!

Jolanda Schoorl,
Zorguniversiteit

Glen Noordwijk is een krachtige begeleider. Je moet er tegen kunnen dat hij je spiegels voorhoudt. Glen weet haarfijn het punt te vinden waar jij zelf mee aan de gang moet en vertelt dat in onverhulde taal. Hij maakt je ervan bewust waar je prioriteit moet liggen en dat je gefocust moet blijven. Hij versterkt je zelfvertrouwen als je iets niet durft of als je jezelf in de weg zit. Het resultaat is dat je verder komt, dat je je doelen bereikt en dat je onderneming gestaag vorm krijgt. En dat je je steeds meer thuis gaat voelen in je nieuwe rol als ondernemer.

Marisa Monsanto
Monsanto Mission Management

Het vakkundig inzicht van Glen Noordwijk, het respect en geduld gaven mij het vertrouwen om grote stappen te maken. Meekijkend over mijn schouder vanuit kennis en ervaring, begeleidde Glen mij stap voor stap voorwaarts. Zo kon ik doelen halen die ik al lang ambieerde en waar ik nu met veel voldoening op terugkijk.
Met een warm hart kan ik Glen adviseren wanneer je coaching nodig hebt en jij je focus op je doelen wilt behouden!

Vibeke Evenhuis
Viveka, praktijk voor transformation for body mind and spirit

Glen heeft mij opnieuw leren kijken naar mijn bedrijf. Dat was best wel eens lastig maar wel goed. Hij heeft mij gestimuleerd en geactiveerd een ondernemersplan te maken.
Hij heeft mij duidelijk en helder geleerd bepaalde zaken zakelijker te bekijken en mijn persoonlijkheid nog verder te ontwikkelen. De sessies die Glen als coach aan mij en mijn bedrijf heeft besteed waren bijzonder leerzaam!

Jannie Kooi – den Harder
BordjeVol.nl

Business in Zicht: voor verbetering van uw bedrijfsresultaten.