Onze business partners

Onze business partners zijn professionals die dezelfde zakelijke, klantgerichte en maatschappelijke visie hebben als Business in Zicht. Zij leveren de kwaliteit van dienstverlening waar wij ons in herkennen.

Gloria Counseling

Coaching en counseling

Specialist op het gebied van persoonlijk leiderschap

Goulmy Design & Fotografie

Bedrijfsreportages, portretfotografie, story-telling en productfotografie

Fotograaf met oog voor detail. Brengt sfeer in haar foto’s. Zaken die anderen ontgaan, weet zij te vangen met haar fotografie. Legt vast wat ertoe doet. 

Harteveld Trainingen

Training en Coaching

Werkt met kleurenanalyses omdat die een prima beeld van de gedragsstijl en de drijfveren van medewerkers geeft. Een geweldig en onmisbaar instrument bij teambuilding en teamontwikkeling en bijvoorbeeld ook bij coaching, werving en selectie, loopbaanbegeleiding en functioneringsgesprekken.

Sars Personeelsadvies

Personeels- en arbeidsrechtelijk advies

Werving en selectie, opstellen van arbeidscontracten, arbo-vraagstukken beoordelen, begeleiden van verzuimprocedures, toepassing cao en wet- en regelgeving, functioneren en beoordelen, afwikkelen van ontslagprocedures.

Van de Wall Vormgeving

Grafische vormgeving

Veelzijdige dienstverlening voor grafische vormgeving en drukwerk.

WRP Teksten

Professioneel tekstbureau

WRP Teksten is een compact tekstbureau met een groot netwerk en korte communicatielijnen. WRP is flexibel, werkt snel en houdt zich aan afgesproken deadlines.

Zichtadviseurs

Risico- en verzekeringsadviseurs

Voor ondernemers en particulieren. Geven inzicht in financiële situaties. Wijzen op het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s.

ZP-NET

Netwerk voor zzp'ers

ZP-NET Hoofddorp zet zich in voor zelfstandige ondernemers uit Haarlemmermeer, brengt hen met elkaar in verbinding en zet hen bij potentiële opdrachtgevers op de kaart.