Workshops om aan uw succes te bouwen

Succes komt niet vanzelf. Daar zult u als ondernemer wat voor moeten doen. En de markt, de producten en de “tools” die u nodig hebt veranderen in rap tempo. Business in Zicht is op de hoogte van de jongste ontwikkelingen op dit gebied.

Naast coaching en training verzorgt Business in Zicht ook diverse workshops en masterclasses voor ondernemers. Wij geven u de handvatten die u als ondernemer zou moeten hebben om uw bedrijf op te zetten, succesvol te maken en uit te bouwen.

De workshops en masterclasses kunnen zowel bij u in het bedrijf als op een trainingslocatie worden verzorgd.

Succesvol(ler) ondernemen

Kansen zien en kansen grijpen
Tijd besparen en tegelijk het succes van uw onderneming vergroten? De workshop ‘Succesvol(ler) ondernemen’ is bedoeld voor mensen die een bedrijf zijn gestart en behoefte hebben aan extra kennis om de juiste stappen op weg naar succes in de goede volgorde te zetten.

Lees verder ....

Personeelsbeleid

Uw personeel is de sleutel
Wat is personeelsbeleid? Wat komt er kijken bij werving en selectie? Wie geen personeelsadviseur in dienst heeft, heeft meestal ook de actuele kennis niet in huis. De workshop ‘Personeelsbeleid’ helpt u met specialistische kennis op het terrein van personeelsbeleid, arbeidscontracten en –voorwaarden.

Lees verder ....

Financiën en risicobeheer

Uitkomst bij inkomsten
Een gezonde onderneming staat of valt met deugdelijk financieel beheer. Wat eist de belasting van u, hoe richt u uw administratie in en hoe kan een adviseur u het best van dienst zijn. Tijdens onze workshop ‘Financiën en Risicobeheer’ behandelen wij vragen over diverse inkomens- en aansprakelijkheidsrisico’s.

Lees verder ....

Personeel

Personeel is uw goudmijn
Wanneer u op de juiste wijze aandacht besteedt aan uw medewerkers gaat uw onderneming beter werken. Motivatie, beloning, evaluatie, ontwikkeling, de Masterclass draait volledig om de grote waarde die goed personeel voor uw bedrijf kan betekenen.


Lees verder ....